Alles over Eufy Nederland

Eufy is een merk dat zich specialiseert in het ontwikkelen van slimme huisautomatiseringsproducten en beveiligingsapparatuur. Het merk, onderdeel van Anker Innovations, biedt een ruim assortiment aan producten zoals robotstofzuigers, draadloze beveiligingscamera’s en slimme weegschalen. Met de focus op gebruiksgemak en privacybescherming staan we voor technologieën die het dagelijks leven vereenvoudigen.

Eufy Nederland

De producten van Eufy zijn ontworpen met de intentie om krachtige prestaties te leveren zonder de complexiteit die vaak gepaard gaat met slimme huisapparatuur. We implementeren geavanceerde technologieën met het oog op het creëren van gebruikersvriendelijke ervaringen. Bovendien hechten we groot belang aan de beveiliging van gebruikersgegevens, wat zichtbaar is in de vele privacyfuncties en de lokale opslagmogelijkheden van onze apparaten.

De toenemende vraag naar onze producten weerspiegelt het vertrouwen dat consumenten stellen in het merk. In een steeds meer verbonden wereld staan we pal voor innovatie en betrouwbaarheid. We streven ernaar om onze klanten niet alleen producten van hoge kwaliteit te bieden, maar ook een gevoel van comfort en zekerheid in hun eigen huis.

Beveiligingssystemen

Eufy’s assortiment van beveiligingssystemen biedt een scala aan slimme producten ontworpen om woningen veiliger te maken.

Eufy Camera’s

Ze bieden een uitgebreide lijn van camera’s aan. Deze omvatten zowel binnen- als buitencamera’s met functies als high-definition opname, nachtzicht, en AI-gedreven bewegingsdetectie. Bijvoorbeeld:

 • EufyCam 2C: 1080p HD, 180 dagen batterijduur, IP67 weerbestendig.
 • Eufy Indoor Cam 2K: 2K resolutie, tweeweg audio, en integratie met spraakassistenten.

Eufy Deurbellen

De deurbellen zijn ontworpen om bezoekers duidelijk te identificeren en te communiceren met gasten en bezorgers:

 • Eufy Video Doorbell 2K (Bedraad): 2K resolutie met WDR, real-time reactie, geen maandelijkse kosten.
 • Eufy Video Doorbell Battery: Draadloos gemak, AI detectie, hoge resolutie beelden.

Eufy Alarmsystemen

Eufy alarmsystemen zijn eenvoudig te installeren en bieden uitgebreide bescherming voor het hele huis.

 • Eufy 5-in-1 Alarm Kit: Bevat een basisstation, keypad, bewegingssensor en tweedeurs-/raamsensoren.
 • Eufy Solo Alarm Kit: Voor kleinere huizen, eenvoudig te beheren via de Eufy Security app.

Eufy Sensoren

De sensoren werken samen met de camera’s en alarmsystemen om een gelaagde beveiliging te bieden:

 • Eufy Deur-/Raamsensor: Waarschuwt direct bij ongeautoriseerde toegang.
 • Eufy Bewegingssensor: Detecteert beweging in huis en activeert alarmen of opnames.

Slimme Huishoudelijke Apparaten

We zien dat ze zich sterk ontwikkelen op het gebied van slimme huishoudelijke apparaten, waarbij vooral hun robot stofzuiger en rookmelders opvallen door innovatie en gebruiksgemak.

Eufy Robotstofzuiger

De robotstofzuigers staan bekend om hun geavanceerde navigatietechnologie en sterke zuigkracht. Ze zijn uitgerust met sensoren om zelfstandig door de kamer te navigeren zonder meubels te beschadigen. Bovendien zijn deze slimme apparaten programmeerbaar via een app, wat ons in staat stelt om het schoonmaken volledig naar onze hand te zetten.

ModelZuigkrachtBatterijduurSlimme Functies
Eufy RoboVac G102000Pa100 minSlimme dynamische navigatie, mopping
Eufy RoboVac 11S1300Pa100 minAfstandsbediening, stil

Eufy Rookmelders

De reeks rookmelders biedt betrouwbare veiligheid in huis. Deze melders zijn makkelijk te installeren en koppelen aan een centrale hub. Onze rookmelders zijn voorzien van een lange batterijduur en waarschuwen ons via smartphone notificaties bij rookdetectie.

Specificaties:
– Sensor: Foto-elektrische sensor voor rookdetectie
– Koppeling: Kan verbinding maken met Eufy’s beveiligingssysteem
– Notificaties: Onmiddellijke melding via Eufy-app bij rookdetectie

Verzorgingsproducten

We introduceren de Eufy Babyfoons als kernonderdeel van het assortiment.

Eufy Babyfoons

Eufy babyfoons staan bekend om hun geavanceerde technologie en betrouwbaarheid, wat voor ons van cruciaal belang is bij het zorgen voor de kleintjes. Eufy SpaceView Babyfoon is zo’n product dat vertrouwen biedt door middel van zijn heldere video- en geluidskwaliteit.

EigenschappenBeschrijving
Video KwaliteitHigh-definition beeld met nachtzichtfunctie
BereikLangeafstandsbereik tot 460 meter
BatterijduurDuurt tot 15 uur in display-modus
Extra FunctiesInclusief temperatuursensor en tweeweg audio communicatie

Met deze babyfoon kunt u een veilig oogje in het zeil houden. De ingebouwde camera zorgt voor een haarscherp beeld, ongeacht het tijdstip, terwijl de nachtzichtfunctie garandeert dat zelfs in het donker het zicht uitstekend blijft. De communicatiemogelijkheden stellen ons in staat om direct te reageren wanneer de baby aandacht nodig heeft.

De Eufy Security Spaceview S Babyfoon is ook ontworpen om met ons mee te groeien. Het biedt een breed gezichtsveld met de mogelijkheid om de camera op afstand te pannen van 330 graden en te kantelen van 110 graden voor een volledige kijk op de babykamer.

Extra kenmerken, zoals geluidsdetectie die ons waarschuwt voor gehuil, zijn inbegrepen om verzekering en gemoedsrust te bieden. Wij vertrouwen op Eufy babyfoons om ongeëvenaarde zorg en observatie te bieden voor ons meest kostbare bezit.

Energieoplossingen

Als pioniers in huishoudelijke apparaten en smart home-apparatuur, bieden ze met de Eufy Energieoplossingen een duurzame manier om energie te genereren en te beheren. Ze zetten ons in voor het ontwikkelen van innovatieve producten die energie-efficiëntie optimaliseren.

Eufy Zonnepanelen

Eufy Zonnepanelen

De zonnepanelen zijn ontworpen om huishoudens van schone en hernieuwbare energie te voorzien. De panelen zijn uitgerust met hoogwaardige fotovoltaïsche cellen die zorgen voor een maximale energieopname, zelfs op dagen met weinig zonlicht.

Specificaties:

 • Efficiëntie: Hoge omzettingsratio voor optimale energieproductie
 • Duurzaamheid: Bestand tegen weersinvloeden, waardoor ze een lange levensduur hebben

Ze zorgen er met onze expertise voor dat de installatie van de zonnepanelen vlot en professioneel verloopt, zodat onze klanten zorgeloos kunnen genieten van duurzame energie.

Eufy in Nederland

We merken dat, het smart-home merk dat bekend staat om zijn gebruiksgemak en innovatieve producten, een significante positie in de Nederlandse markt heeft verworven. In ons assortiment bieden we een verscheidenheid aan producten aan, waaronder slimme camera’s, deurbellen en stofzuigers. De producten worden gekenmerkt door hun respect voor privacy en beveiliging, wat bijzonder goed aansluit bij de waarden van de Nederlandse consument.

Verkooppunten Eufy-producten zijn in Nederland verkrijgbaar via:

 • Online retailers: zoals Bol.com, Coolblue en Amazon.nl
 • Fysieke winkels: zoals MediaMarkt en BCC

Productaanbod

CategorieVoorbeelden
BeveiligingEufyCam, Video Deurbel
SchoonmaakRoboVac series, HomeVac
Smart HomeSmart Scale, Smart Plug

We zijn toegewijd aan het leveren van updates en continue verbeteringen aan onze producten. Deze updates zorgen voor integratie met populaire smart-home ecosystemen die in Nederland worden gebruikt, zoals Google Assistant en Amazon Alexa.

Onze klantondersteuning is in het Nederlands beschikbaar, zodat we effectief kunnen communiceren en ondersteuning kunnen bieden aan onze Nederlandse gebruikers. We stellen feedback en vragen zeer op prijs en streven ernaar om op basis daarvan onze diensten te optimaliseren.

Het privacybeleid en de gegevensbeveiliging van Eufy-producten zijn conform de Europese GDPR-richtlijnen, wat een hoge prioriteit heeft voor ons en de klanten in Nederland.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Robothulpje
Logo
Vergelijk items
 • Totaal (0)
Vergelijken
0